Etusivu
Puhdas ilma
Ilmalämpöpumput
Raikasvesi
Päivänvalo
Tupakointitilat
Muut tuotteet
Muut palvelut
Ilmalinja kauppa
Laatu
Uutiset
Yhteystiedot
Avoimet työpaikat
LVI-ilmaässät Oy
In English

Mora hanat - puhdasta säästöä !

Ilmalinjasta saa nyt puhtaan ilman, puhtaan veden ja puhtaan valon lisäksi PUHDASTA SÄÄSTÖÄ vesi-, lämmitys ja huoltokustannuksista hankkimalla MORATEMP ESS -vesihanat.

Totta! Ilmalinja Oy:stä saa nyt myös vesihanoja, sillä tuoteperheeseemme kuuluvat Mora Armatur Ab:n vesihanat.

Mora Armatur Ab on tällä hetkellä pohjolan johtavia vesihanojen tuottajia. LVI-alalla Mora Armatur tunnetaan innovatiivisena, tuotekehittelyyn ja markkinointiin panostavana yrityksenä.

Laaja, alan viimeistä kehitystä edustava tuotevalikoima tarjoaa useita vaihtoehtoisia hanaratkaisuja kodin kaikkiin vesipisteisiin.

Mora Armatur Ab kuuluu osana ruotsalaiseen Ostnor-konserniin, joka myös valmistaa Mora hanat. Tuotanto tapahtuu nykyaikaisilla ja tehokkailla koneilla ja valmistusmenetelmillä, pitkistä laatuperinteistä tinkimättä. Mora Armatur Ab painottaa laatua tuotekehittelystä lähtien aina loppukäyttäjään asti. Mora Armatur Ab:n laatuperinne on dokumentoitu ja laatujärjestelmä sertifioitu kansainvälisen ISO 9001 ja ISO 14001 normien mukaisesti.


Miksi valita MORATEMP ESS –-yksiotehanat?

ENERGIAN SÄÄSTÖ
Moratemp –yksiotehanan ESS –toiminnolla varustettu hana antaa vain kylmää vettä vivun ollessa keskiasennossa ja tällöin hyödynnetään putkistossa lämmennyttä vettä

PIENEMPI VEDEN KULUTUS
Moratemp keittiö- ja pesuallashanoissa vakiovarusteena oleva ECO-toiminto puolittaa vipuhanojen vesimäärän. Mikäli halutaan täysi virtaama riittää pieni hanan nostoliike.

PIENEMPI HUOLLON TARVE
Käyttämällä varmatoimisia Moratemp –yksiotehanoja voidaan huolto- ja korjauskustannukset minimoida.
Käsin koskematta keittiössä!

MORATEMP DUO –apulaisesi keittiössä, kaksi hanaa yhdessä.

MORATEMP DUO on ehdoton suosikkimme.

MORATEMP DUO on sekä erinomainen yksiotehana että mainio elektroninen hana keittiöihin, niin kodeissa kuin työpaikoilla konttorista ravintolaan.

Keittiöaskareissa täytyy usein huuhdella pyyhinliinoja ja pestä käsiä. Silloin MORATEMP DUO on ”hana paikallaan”.

Vedenjuoksutus alkaa automaattisesti kun sensori tunnistaa kädenliikkeen. Hana juoksuttaa vettä muutaman sekunnin, riittävän kauan nopeaan käsienpesuun tai huuhteluun.

Kun halutaan täyttää kannu tai kattila, hanaa käytetään tavallisen yksiotehanan tapaan. Tällöinkin ainutlaatuinen MORA ESS -systeemi säästää kallista lämmintä vettä.

MORATEMP DUOJA saa neljää mallia, korkealla ja matalalla juoksuputkella sekä astianpesukoneliitännällä tai ilman.

» Moran sivuille

» Takaisin edelliselle sivulle